Skip to content

Glasbewassing

Het schoonmaken van glas in alle soorten en maten

VGS Schoonmaakdiensten is er voor al uw schoonmaakwerkzaamheden, zo ook voor alles omtrent glasbewassing. Met meer dan 15 jaar ervaring in de schoonmaakbranche weten wij alles over glasbewassing voor bedrijven en instellingen in regio Noord-Brabant. Uw ramen zullen na de schoonmaak dan ook schitteren als nooit tevoren. VGS Schoonmaakdiensten is een betrouwbare én schone partner.

Glasbewassing op verschillende locaties

VGS Schoonmaakdiensten maakt ramen schoon bij onder andere huisartsenpraktijken, tandartspraktijken, zorginstellingen, horecagelegenheden en kinderdagverblijven in Noord-Brabant. Daarnaast regelen wij ook de glasbewassing voor VvE complexen. Voor ons is een gebouw nooit te hoog of te groot! Naast glasbewassing bij bedrijven, instellingen en complexen kunnen wij ook andere schoonmaakwerkzaamheden voor u uitvoeren. Wij zijn sinds 1996 al werkzaam in de schoonmaak. Wij weten alles op het gebied van schoonmaken.

Offerte aanvragen!

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die de glasbewassing of schoonmaakwerkzaamheden voor uw bedrijf of organisatie kan verzorgen?

Glasbewassing in alle soorten en maten

Bij VGS Schoonmaakdiensten is niets te gek. Wij maken glas in alle soorten en maten schoon. Alle werkzaamheden op het gebied van glasbewassingen worden uitgevoerd met onze moderne en veilige hulpmiddelen. Voor het reinigen van grote en hoge objecten werken wij met verschillende hoogwerkers, zodat alle ramen de aandacht krijgen die ze verdienen. Heeft u moeilijk bereikbare ramen? Geen probleem, wij zetten daarvoor onze telescoop glasbewassing in. Hieronder leest u de voordelen van telescoop glasbewassing.

Voordelen telescoop glasbewassing

Werkgebied van onze glazenwasser

Benieuwd waar VGS Schoonmaakdiensten allemaal actief is? Je kan bij ons o.a. terecht voor glasbewassing in:

Staat je gemeente er niet tussen, maar ben je toch geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Professionele medewerkers bij VGS Schoonmaakdiensten

Wij hebben alleen de beste medewerkers in dienst. Alle medewerkers van VGS Schoonmaakdiensten hebben een branche-erkend diploma behaald. Hiervoor hebben zij een intensieve en uitgebreide cursus gedaan. Op deze manier kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen van de glasbewassing en overige diensten zoals vloeronderhoud of trappenhuisreiniging. Al onze werknemers hebben een uitgebreide kennis van de producten, technieken en de hulpmiddelen waarmee glasbewassing wordt uitgevoerd.