Skip to content

Zonnepanelen schoonmaken

VGS Schoonmaakdiensten is er voor al uw schoonmaakwerkzaamheden, zo ook voor het schoonmaken van uw zonnepanelen! Wij zijn als sinds 1996 actief in de schoonmaakbranche en kunnen zonnepanelen schoonmaken als de beste. Op deze manier kunt u uw zonnepanelen direct van goed onderhoud voorzien. VGS Schoonmaakdiensten is een betrouwbare én schone partner.

Offerte aanvragen!

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die de glasbewassing of schoonmaakwerkzaamheden voor uw bedrijf of organisatie kan verzorgen?

Waarom uw zonnepanelen schoon laten maken?

Wanneer u een schoonmaakbedrijf met ervaring zoekt voor het laten schoonmaken van zonnepanelen dan bent u bij VGS Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Wist u dat zowel schuin geplaatste als horizontale zonnepanelen wel tot 25 procent aan rendement kunnen verliezen als ze niet jaarlijks worden gereinigd? U denkt misschien dat regenwater de zonnepanelen schoonmaakt, maar dit is juist een grote vervuiler.

Wij kunnen voor u uw zonnepanelen schoonmaken, waarna de zonnepanelen weer al het licht kunnen opvangen. Op deze manier kunt u niet alleen sneller uw investering terugverdienen, ook kunt u hierdoor de levensduur van de panelen verlengen.

Professionele medewerkers bij VGS Schoonmaakdiensten

Bij VGS Schoonmaakdiensten hebben wij alleen de beste werknemers in dienst. Voordat onze medewerkers aan de slag gaan hebben ze eerst een branche-erkend diploma behaald. Daarnaast blijven ze altijd up-to-date van alle nieuwe ontwikkelingen. Al onze medewerkers hebben een uitgebreide kennis van de schoonmaakproducten, technieken en de hulpmiddelen die we gebruiken tijdens het schoonmaken. Op deze manier kunnen wij u de hoogste kwaliteit schoonmaakdiensten garanderen.

Hoe maken wij uw zonnepanelen schoon?

Wanneer wij uw zonnepanelen komen schoonmaken dan doen wij dit op een milieuvriendelijke manier. We maken de panelen schoon met speciaal gefilterd water, ook wel osmose water genoemd. Er komt bij het schoonmaken geen reinigingsmiddel aan te pas. Door met een zachte borstel en osmose water over de zonnepanelen te gaan, kunnen we ze de juiste reiniging geven, waarna ze weer direct al het licht kunnen opvangen.

Contact VGS Schoonmaakdiensten

Wij van VGS Schoonmaakdiensten staan klaar voor u als het om het schoonmaken van zonnepanelen gaat voor particulieren, bedrijven, instellingen en VvE complexen gaat. Heeft u met spoed iemand nodig die uw zonnepanelen kan schoonmaken? Ook dat kan! Wij zijn flexibel, snel en leveren kwaliteit. U kunt direct contact met ons opnemen. Heeft u vragen of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? U kunt dit doen via het contactformulier op de website of door een e-mail sturen naar info@vgs.nu. Liever direct iemand spreken? U kunt ook altijd bellen naar 073-6426575. Wij helpen u graag!