Skip to content

Glazenwasser Boxtel

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele glazenwasser in Boxtel? Zoek dan niet verder! VGS Schoonmaakdiensten staat klaar om uw glaswerk grondig te reinigen en de ramen weer te laten schitteren als voorheen. Of u nu een bedrijf of een particulier bent, u kunt op onze expertise rekenen. Wij garanderen u altijd een stralend resultaat en zorgen daarbij voor een veilige werkomgeving.

Glazenwasser in Boxtel voor bedrijven en particulieren

We begrijpen dat niet iedereen de tijd, middelen of mogelijkheden heeft om zelf ramen schoon te maken. Daarom bieden wij onze deskundige schoonmaakdiensten aan, waarbij we ramen schoonmaken op diverse locaties. Van huisartsen- en tandartspraktijken tot zorginstellingen, horecagelegenheden enzovoort. Tevens zijn wij actief voor de glasbewassing van VvE complexen. Geen gebouw is ons te hoog of te groot! Naast glasbewassing in Boxtel bij bedrijven, instellingen en complexen, reinigen wij ook de ramen van woningen. Onze glazenwassers hebben meer dan 15 jaar ervaring binnen hun vakgebied en weten alles omtrent het schoonmaken van ramen.

Telescoop glasbewassing

Als professionele glazenwasser in de regio Boxtel maken wij glas in allerlei soorten en maten schoon. Wij voeren alle glasbewassingen uit met veilige en moderne hulpmiddelen. Voor het reinigen van grote en hoge objecten gebruiken we diverse hoogwerkers. Zo krijgen alle ramen de nodige aandacht. Indien u moeilijk bereikbare ramen heeft, dan zetten we telescoop glasbewassing in.

Voordelen telescoop glasbewassing

Team van professionals bij VGS Schoonmaakdiensten

Bij VGS Schoonmaakdiensten werken we uitsluitend met deskundige glazenwassers die in het bezit zijn van een branche-erkend diploma. Hiervoor hebben ze een uitgebreide en intensieve cursus gevolgd. Dankzij de ruime kennis van producten, technieken en hulpmiddelen waarmee we uw glasbewassing in Boxtel uitvoeren, bent u verzekerd van een glasbewassing van de hoogste kwaliteit.

Onze diensten

Naast glasbewassing in Boxtel bieden we bij VGS Schoonmaakdiensten een breed scala aan andere diensten:

  • Schoonmaakwerkzaamheden: een schone werkomgeving werkt motiverend voor personeel en verbetert de productiviteit. VGS neemt de zorg voor een nette werkplek graag op zich.
  • Industriële reiniging: met onze industriële hogedrukreinigers hebben wij in meerdere toepassingsgebieden onze waarde bewezen. Wij reinigen onder andere pompen, wasstraten, spuitboxen en vloeistofdichte bestrating. 
  • Trappenhuisreiniging: VGS heeft veel ervaring met het reinigen van trappenhuizen en algemene ruimtes van appartementencomplexen en flats. Wij werken met de juiste schoonmaakmiddelen en zorgen voor een goede geurbeleving.
  • Vloeronderhoud: wij zijn expert op het gebied van vloeronderhoud. Een goed onderhoud is noodzakelijk voor het behoud van uw vloer en een professionele uitstraling van uw bedrijf.
  • Zonnepanelen schoonmaken: ook voor het reinigen van zonnepanelen kunt u op ons rekenen. We maken uw zonnepanelen grondig schoon en zorgen ervoor dat deze in uitstekende conditie blijven.

Benieuwd naar onze mogelijkheden in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op met VGS Schoonmaakdiensten

VGS Schoonmaakdiensten begrijpt het belang van schone ramen en glaswerk voor een verzorgde uitstraling van uw woning, bedrijfspand of VvE complex. Met een team van deskundige glazenwassers en hoogwaardige schoonmaakmethoden leveren wij constante kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op via het nummer 0736 42 65 75 of stuur een e-mail naar info@vgs.nu. Onze glazenwassers voorzien u graag van meer informatie over glasbewassing in Boxtel.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor de glasbewassing van uw woning of bedrijf in Boxtel? Laat dan een offerte opstellen door VGS Schoonmaakdiensten.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de prijsopgave op maat door te nemen en al uw vragen te beantwoorden.