Skip to content

Vloerenonderhoud

Beperk slijtage aan uw vloer!

Vloeren in gebouwen worden vaak intensief belopen en alleen dagelijks onderhoud is niet voldoende om uw vloer te beschermen tegen glansverstoring, slijtage en indringen van vuil. Periodiek extra onderhoud is daarom noodzakelijk voor een behoud van uw vloer en voor een blijvend professionele uitstraling van uw bedrijf. Wij zijn een expert op het gebied van vloerenonderhoud.

Hieronder een greep uit de grote diversiteit aan vloeren die we voor u kunnen reinigen en onderhouden en de verschillende onderhoudsmethodes.

Linoleum, Marmoleum, PVC

Tapijt

Natuursteen, Marmer

Hout

Voor al uw vragen en behandelplannen kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers zijn in het bezit van een branche erkend vakdiploma voor vloerenonderhoud specialist. Naast de kennis beschikken wij ook over de juiste machines welke nodig zijn om de vloeren te behandelen.

Komt uw vloer niet voor in bovenstaand overzicht, bel ons voor een afspraak en wij komen vrijblijvend langs voor een vakkundig advies en een offerte op maat. Of vul heel eenvoudig ons contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op.