Skip to content

De beste schoonmaakdiensten in Rosmalen

Wanneer uw bedrijf op zoek is naar een schoonmaakbedrijf dat kwaliteit levert, bent u bij ons aan het juiste adres. Inmiddels hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Wij hebben uitsluitend professionele medewerkers met een branche-erkend diploma in dienst. Ons specialisme begint waar het bij andere vaak ophoudt. Elk bedrijf heeft zijn eigen wensen als het gaat om schoonmaken en daar gaan wij bij VGS Schoonmaakdiensten zo goed mogelijk in mee.

Een aantal uit onze uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden zijn:

Wilt u binnen 24 uur een offerte ontvangen? Bel dan naar 073 – 642 6575

Onze voordelen

Uiteraard zijn wij niet het enige bedrijf in Rosmalen dat schoonmaakdiensten levert, maar wel het bedrijf met de meeste voordelen. Onze medewerkers gaan te werk met de meest moderne technieken, hebben een hele uitgebreide productkennis en werken met de beste schoonmaakmiddelen. Daarnaast zijn onze communicatielijnen kort, zijn we een zeer flexibel bedrijf en garanderen wij een constante kwaliteit.

Een schone werkomgeving verbetert de productiviteit

Wist u dat een schone werkomgeving zorgt voor een prettige en motiverende sfeer? Bewezen is ook dat een schone werkplaats de productiviteit van het personeel verbeterd. Een schone werkomgeving is een zaak van constante zorg die wij graag op ons nemen.

Wij hebben veel verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan zorginstellingen, schoolgebouwen, winkels, horecagelegenheden en woningbouw coöperaties. Schoonmaken moet immers overal gebeuren. Dus wanneer u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf: wij staan graag voor u klaar.