Skip to content

Glazenwasser Tilburg

Glazenwasser in Tilburg boeken

VGS Schoonmaakdiensten staat voor u klaar om uw ramen op een professionele manier schoon te maken. Wij bieden een grondige reiniging van het glaswerk en zorgen ervoor dat de ramen weer stralen als nooit tevoren. Zowel bedrijven als particulieren kunnen op ons rekenen voor een deskundige glasbewassing in Tilburg. Hierbij streven we naar optimale veiligheid tijdens het schoonmaken en een schitterend resultaat.

Glasbewassing voor bedrijven en particulieren in Tilburg

Het schoonmaken van ramen is een behoorlijke klus waar niet iedereen de tijd, middelen of mogelijkheden voor heeft. VGS Schoonmaakdiensten is actief als glazenwasser op verschillende locaties in Tilburg, zoals huisartsen- en tandartspraktijken, zorginstellingen, horecazaken enzovoort. Tevens kunt u ons inschakelen voor de glasbewassing van VvE complexen. Geen gebouw is ons te hoog of te groot! Naast glasbewassing bij bedrijven, instellingen en complexen, maken wij ook de ramen van woningen schoon. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring op het gebied van schoonmaken en kennen alle kneepjes van het vak.

Innovatieve telescoop glasbewassing

Wij maken glas schoon in diverse soorten en maten. Daarbij maken we gebruik van veilige en moderne hulpmiddelen. Voor de reiniging van grote en hoge objecten zetten we verschillende hoogwerkers in om ervoor te zorgen dat alle ramen onder handen genomen worden. Zijn uw ramen moeilijker bereikbaar? Dan passen we telescoop glasbewassing in Tilburg toe.

De voordelen van telescoop glasbewassing

Team van professionele glazenwassers in Tilburg

Als professionele schoonmaakdienst werken we uitsluitend met ervaren glazenwassers die in het bezit zijn van een branche-erkend diploma. Ze hebben een uitgebreide en intensieve training gevolgd en beschikken daardoor over ruime kennis van producten, technieken en hulpmiddelen voor een hoogwaardige glasbewassing in Tilburg. Zo garanderen we u te allen tijde hoge kwaliteit.

Onze schoonmaakdiensten

Wij zijn niet enkel actief als professionele glazenwasser in Tilburg, maar bieden ook tal van andere schoonmaakdiensten aan, waaronder:   

  • Schoonmaakwerkzaamheden: een schone werkomgeving motiveert uw personeel en verbetert de productiviteit in het bedrijf. VGS zorgt voor een nette werkplek.
  • Industriële reiniging: onze industriële hogedrukreinigers zijn inzetbaar binnen meerdere toepassingsgebieden. Wij reinigen onder meer pompen, wasstraten, spuitboxen en vloeistofdichte bestrating. 
  • Trappenhuisreiniging: wij reinigen trappenhuizen en algemene ruimtes van appartementencomplexen en flats. VGS werkt met de juiste schoonmaakmiddelen en creëert een goede geurbeleving.
  • Vloeronderhoud: VGS Schoonmaakdiensten is expert op het gebied van vloeronderhoud. Een goed onderhoud is essentieel voor het behoud van uw vloer en geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. 
  • Zonnepanelen schoonmaken: ook voor het schoonmaken van zonnepanelen kunt u beroep doen op ons. We maken uw zonnepanelen uitgebreid schoon en zorgen ervoor dat deze in uitstekende conditie blijven. 

Benieuwd naar onze mogelijkheden in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op met VGS Schoonmaakdiensten

Bij VGS Schoonmaakdiensten weten we hoe belangrijk schone ramen zijn voor een verzorgde uitstraling van uw woning, bedrijfspand of VvE complex. Ons team van deskundige glazenwassers streeft naar constante kwaliteit en gebruikt daarbij altijd hoogwaardige schoonmaakmethoden. Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op via het nummer 0736 42 65 75 of stuur een e-mail naar info@vgs.nu. Onze glazenwassers geven u graag meer informatie over glasbewassing in Tilburg.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten om ons in te schakelen als glazenwasser voor uw woning of in bedrijf te Tilburg? VGS Schoonmaakdiensten maakt graag een vrijblijvende offerte op voor u. Zo krijgt u een duidelijk beeld van onze tarieven.

Wij nemen vervolgens spoedig contact op met u om de prijsopgave te bespreken en u te voorzien van antwoorden op uw vragen.