Skip to content

Glazenwasser Den Bosch

Glazenwasser en schoonmaakdiensten in Den Bosch

VGS Schoonmaakdiensten is uw betrouwbare partner voor al uw schoonmaakbehoeften. Met een breed scala aan diensten, waaronder glasbewassing, zorgen we ervoor dat uw ruimtes altijd schoon en fris zijn. 

De glasbewassing specialisten van VGS Schoonmaakdiensten

Bij VGS Schoonmaakdiensten werken we uitsluitend met schoonmakers en glazenwassers met een branche erkend diploma. We hebben veel productkennis, ergonomisch werken staat bij ons centraal en we werken met de meest moderne schoonmaakmiddelen en methodes. Dit alles maakt ons dé specialist in glasbewassing.

Voordelen van een professionele glazenwasser

Het inschakelen van een professionele glazenwasser biedt tal van voordelen:

De voordelen van telescoop glasbewassing in Den Bosch

Telescoop glasbewassing is een innovatieve methode die ons in staat stelt om ramen tot 4 hoog te reinigen zonder zware hulpmiddelen. Het resultaat is een streep- en vlekkeloze afwerking, en het proces is milieuvriendelijk en belast de gevel niet.

Veiligheid eerst: Veilige werkomgeving bij VGS Schoonmaakdiensten

Bij VGS Schoonmaakdiensten zorgen we altijd voor een veilige werkomgeving voor onze glazenwassers. We maken gebruik van hoogwerkers en telescoop glasbewassing om ervoor te zorgen dat onze medewerkers veilig kunnen werken.

Benieuwd naar onze mogelijkheden in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Glazenwasser Den Bosch voor particulieren en bedrijven

Of u nu een bedrijf of een particulier bent, VGS Schoonmaakdiensten is er voor u. We begrijpen dat niet iedereen de tijd, middelen of mogelijkheid heeft om zelf ramen te reinigen, vooral als ze op hoge of moeilijk bereikbare plaatsen zijn. Daarom bieden we onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven aan.

Contact opnemen met VGS Schoonmaakdiensten

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag hoe we u kunnen helpen met uw schoonmaakbehoeften.