Skip to content

Schoonmaakbedrijf – glazenwasser Oss

Schoonmaakbedrijf – glazenwasser Oss

Bent u op zoek naar een uitstekend schoonmaakbedrijf Oss? Dan bent u bij VGS Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Wij zijn een regionaal opererend schoonmaakbedrijf en leveren facilitaire diensten voor bedrijven, (zorg)instellingen en particulieren. We zijn actief in het dagelijks en/of periodiek schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging. En dat in de breedste zin van het woord.

Op zoek naar een glazenwasser in Oss?

Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf regio Oss. Nee wij zijn ook dé glazenwasser in Oss. Wij voeren alle werkzaamheden uit met moderne en veilige hulpmiddelen. Ook werken we met diverse hoogwerkers voor het reinigen van grote objecten. En voor moeilijk bereikbare ramen zet glazenwasser Oss telescoop-glasbewassing in. Het grote voordeel van telescoop-glasbewassing is dat ze overal inzetbaar zijn, de gevel niet belast wordt en uw ramen streep- en vlekkeloos opdrogen.

Dus of het nou gaat om een groot bedrijfspand met veel beglazing op verschillende hoogtes of een standaard woning met twee à drie verdiepingen: onze professionele glazenwassers staat in de regio Oss graag voor u klaar.

Schoonmaakbedrijf Oss: al meer dan 15 jaar ervaring

Al meer dan 15 jaar bieden wij als schoonmaakbedrijf Oss onze professionele schoonmaakdiensten aan. Wij leveren geen totaalpakket, maar u stelt zelf de door ons uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden samen. En dat allemaal passend binnen uw budget. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een glazenwasser in Oss? Of zoekt u iemand oor het onderhoud van uw trappenhuis, uw terras of moet het tapijt regelmatig gereinigd worden? Dat is voor onze ervaren medewerkers geen enkel probleem. U roept, wij draaien.

Benieuwd naar de mogelijkheden van schoonmaakbedrijf Oss? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.