Skip to content

Schoonmaakbedrijf Waalwijk voor elke schoonmaakklus

Schoonmaakbedrijf Waalwijk

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf regio Waalwijk? Dan bent u bij VGS Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Wanneer u kiest voor ons als schoonmaakbedrijf, kiest u onder andere voor bovenstaande voordelen. We leveren facilitaire diensten voor bedrijven, (zorg)instellingen en particulieren. We zijn actief in het dagelijks en/of het periodiek schoonmaakonderhoud en in specialistische reiniging. En dat in de breedste zin van het woord.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen besteden wij als schoonmaakbedrijf Waalwijk ook aandacht aan personen met een arbeidsbeperking. Steeds meer bedrijven willen ook op een maatschappelijk verantwoord manier ondernemen. En hier kunnen wij van VGS Schoonmaakdiensten vanuit de schoonmaak op verschillende manieren invulling aan geven. Geïnteresseerd? Informeer naar de mogelijkheden.

De specialisaties van schoonmaakbedrijf Waalwijk

Wij zijn niet het enige schoonmaakbedrijf regio Waalwijk. Maar wij zijn wel een schoonmaakbedrijf met veel verschillende specialisaties zoals:

Bent u als (zorg)instelling, particulier of bedrijf op zoek nar een betrouwbare, ervaren en schone partner op schoonmaakgebied? Neem dan vrijblijvend contact op met schoonmaakbedrijf Waalwijk. Wij staan u graag te woord en spelen in op uw wensen.