Skip to content

Schoonmaakbedrijf Vught – glazenwasser Vught

Hét schoonmaakbedrijf regio Vught

Het bovenstaande is een greep uit de uitgebreide mogelijkheden van VGS Schoonmaakdiensten: hét schoonmaakbedrijf en de glazenwasser regio Vught. Wij zijn een regionaal opererend schoonmaakbedrijf. We leveren facilitaire diensten voor bedrijven, (zorg)instellingen en particulieren. We zijn actief in het dagelijks en/of het periodiek schoonmaakonderhoud en in specialistische reiniging. En dat in de breedste zin van het woord.

Schoonmaakbedrijf – glazenwasser Vught: onze voordelen

Wanneer u kiest voor VGS Schoonmaakdiensten als schoonmaakbedrijf Vught of glazenwasser Vught, kiest u voor een heleboel voordelen. Bij ons bent u sowieso verzekerd van schoonmakers en schoonmaaksters met een branche-erkend diploma. Dit houdt in dat ze veel productkennis hebben, alles weten over ergonomisch werken en werken met de nieuwste schoonmaakmiddelen en technieken. Al deze voordelen gecombineerd met onze uitstekende kwaliteit, voordelige prijzen en jarenlange ervaring maken van ons dé schoonmaakspecialist regio Vught.

Bij schoonmaakbedrijf Vught staat MVO centraal

n het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen besteden wij als schoonmaakbedrijf –glazenwasser Vught ook aandacht aan personen met een arbeidsbeperking. Wij merken dat er steeds meer bedrijven zijn die ook op een maatschappelijk verantwoorde manier willen ondernemen en die aan ons vragen om hier vanuit de schoonmaak invulling aan te geven. Voor sommige bedrijven (meer dan 25 personen) wordt het door de participatiewet zelfs verplicht om aan dit soort regelingen mee te werken. En wij spelen hier met VGS Schoonmaakdiensten handig op in. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen of wilt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.